OM OSS.

om oss

om oss

WT Versionen är ett tillägg till aktieanalysprogrammet Hitta Kursvinnare. Detta är ett verktyg med ett 70-tal nya indikatorer och funktioner som har arbetas fram med åtanke att underlätta processen för dig att hitta intressanta aktier att handla.

Vi har tagit våra flera år av erfarenhet av aktiehandel och försökt översätta detta i indikatorerna och funktionerna. En stor fördel som vi har är vi har olika styrkor och vi har kombinerat dessa på ett utmärkt sätt i detta tillägg.

Vi älskar att lösa problem och komma med unika synsätt och det återspeglas verkligen i detta verktyg. WT Versionen kommer ständigt att uppdateras med nya funktioner och indikatorer allt eftersom vi kommer på nya idéer.

 

Jag har handlat med aktier i över 32 år, skrivit 4 böcker och genomfört över 1000 utbildningar. Förutom detta är jag en av skaparna till WT Versionen och en av de lärare som kommer att hålla i kurserna.

Jag är en före detta professionell idrottare som blev förälskad i trading och programmering. Jag har sysslat med aktiehandel i över 5 år och är en av de som ligger bakom programmeringen i WT Versionen.

Kontakt

Kontakt

Email: kontakt@wt-versionen.se

FAQ

Vanligt ställda frågor av våra kunder

Ja, för att du ska kunna ha WT Versionen som tillägg måste du ha Hitta Kursvinnare Pro

Ja, du kan ha båda tilläggen.

Vi har lagt till unika namn för att det ska uppstå så lite problem som möjligt mellan indikatorerna i WT Versionen och dina egna. Det finns dock en risk att om du har en indikator med samma namn som en i WT Versionen att det kommer uppstå ett problem.

Vi jobbar ständigt med att ta fram nya indikatorer och koncept för att göra aktieanalys processen för dig så enkel som möjligt. Därför kommer vi att uppdatera WT Version med indikatorer och funktioner allt eftersom vi har utvecklat dem.

Om du kommer på något eller tycker att något borde vara med i WT Versionen uppskattar vi om du delar med dig av dina idéer och tankar. Du kan lämna förslag på följande länk.